March 5, 2024

Flori smulse și aruncate la voia întâmplării în părculețul din apropierea platoului administrativ al Primăriei Caracal

Flori smulse și aruncate la voia întâmplării în părculețul din apropierea platoului administrativ.

In loc să ne bucurăm de frumusețea și aspectul îngrijit al orașului se pare că unii dintre noi nu doresc acest lucru și vor cu tot dinadinsul să se facă remarcați.

Așa se face că în cursul acestei dimineți angajații ADPP Caracal din cadrul departamentului Spații Verzi au sesizat faptul că aranjamentele florale au fost smulse și aruncate la voia întâmplării.

Astfel de incidente, deloc plăcute, vor atrage după sine, repercusiuni asupra făptașilor 

“In cursul acestei dimineți am sesizat faptul că în părculețul din apropierea platoului administrativ florile din jardinierele din beton au fost smulse din pământ și aruncate la voia întâmplării.
Acțiunea s-a petrecut în acest weekend. Amenajarea spațiilor verzi este o prioritate pentru Primăria Caracal pentru un oraș european.

Foto: ADPP Caracal 

Cu atât mai mult, atragem atenția că astfel de incidente, deloc plăcute, vor atrage după sine, repercusiuni asupra făptașilor.
Dacă vrem să păstrăm curătenia în oraș trebuie să respectăm în primul rând condițiile de bun simț cetățenesc”, se arată în comunicatul pe pagina oficială de facebook a ADPP Caracal. 

Odată cu venirea căldurii angajații din cadrul departamentului SPATII VERZI de la ADPP Caracal au demarat acțiunea de amenajare a spațiilor verzi din municipiul Caracal.
După cum se vede acțiunea acestora  este una de un real succes, deoarece schimbă aspectul orașului.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Schimbare de colan. Luminița Floricel, noul președinte al rotarienilor caracaleni
Next post Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”, în topul liceelor din județul Olt la Bacalaureat. 9,93, cea mai mare medie, sesiunea iunie-iulie 2023

You cannot copy content of this page