Schimbare de colan. Luminița Floricel, noul președinte al rotarienilor caracaleni

Schimbare de colan. Luminița Floricel, noul președinte al rotarienilor caracaleni.

Ceremonia de rotire a colanului și de schimbare a președintelui Rotary Club Caracal, marchează ca de fiecare dată începutul unui nou an rotarian.

Evenimentul a avut loc in sala de consiliu a Primariei Caracal și a fost  marcat printr-o mică festivitate, în cadrul căreia actualul președinte al clubului, Dan Octavian Toma a predat mandatul preşedintelui ales pentru anul rotaryan 2023 – 2024, prof. Luminita Floricel.

La ceremonie au fost prezenți membri Clubului Rotary Caracal.  Invitat special al evenimentului a fost Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, un sustinator permanent al actiunilor pe care clubul din Caracal le organizeaza pentru comunitate.

Festivitatea a debutat cu prezentarea proiectelor clubului din anul rotarian 2022 – 2023, proiecte ce s-au axat prioritar pe susținerea copiilor aflați în nevoie, mai exact crearea unor conditii propice pentru educatia si integrarea sociala a copiilor din mun Caracal, diagnosticati cu tulburare de spectru autist sau perturbarea activitatii atentiei (ADHD), a caror incidenta a crescut foarte mult in ultimii ani.

“De asemenea proiectul nostru de suflet – competitia sportiva „Romanati Trail Run” si-a consumat a doua editie, iar in cadrul actiunii s-au strans fonduri din care vara aceasta se vor reabilita spatiile in care copiii de care vorbeam mai sus isi desfasoara activitatea scolara.

Vom reveni pe parcurs cu date si fotografii privind stadiul proiectului si finalitatea fericita a acestuia.

Pentru noul an rotarian, președintele Luminita Floricel şi echipa sa, doresc să continuie acțiunile de tradiție ale Rotary Club Caracal și să inițieze noi proiecte în domenii de interes pentru comunitate.

Un aspect important este conlucrarea cu celelalte cluburi rotariene din județ și cu tinerii din Interact Caracal, scopul comun al rotarienilor fiind ”A servi mai presus de sine!”

Va multumim tuturor celor care, intr-un fel sau altul, ne-ati ajutat sa ducem la bun sfarsit proiectele noastre si va asteptam si in continuare, pe cat mai multi, sa fiti alaturi de noi in actiunile pe care le organizam”, se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a Rotary Club Caracal. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *