CS Dream Team Caracal U12, debut spectaculos după prima participare la o competiție sportivă națională de baschet

CS Dream Team Caracal U12, debut spectaculos după prima participare la o competiție sportivă națională de baschet.

Competiția Sportiva Națională U12 s-a încheiat pentru micuții sportivi baschetbaliști  de la CS Dream Team Caracal.

Aventura  de la Costinești  a însemnat pentru micuții caracaleni  multă experiență acumulată, o mai mare “foame” de victorii, dar și de competiții de acest nivel.

CS Dream Team Caracal, singura școală de baschet din județ care a reprezentat municipiul Caracal, cât și județul Olt, la Competiția Sportivă Națională U12

Micuții caracaleni s-au întors acasa după numai puțin de șapte meciuri disputate în cadrul acestui turneu, din care au obținut 4 victorii și 3 înfrâgeri, situându-se la finalul competiției pe poziția a treia în grupă.

“Menționez că este prima participare a micilor baschetbaliști la o astfel de competiție.
În această competiție la nivel național am reprezentat cu mândrie atât municipiul Caracal, cât și județul Olt, fiind singura școală de baschet din județ.

Felicitări sportivilor și mulțumim părinților și celor care ne-au susținut în acest demers” a declarat pentru andinews.ro, Lucian Mușat, antrenorul CS Dream Team, Caracal.

Potrivit celor de la frbaschet.ro întrecerile s-au derulat în perioada 26 iunie – 01 iulie, pe terenurile special amenajate in baza sportiva BTT Costinesti, in baza sportiva Schitu si in parcarea Hotelului Atlantic, in organizarea Federatiei Romane de Baschet, cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Sport, Biroului de Turism pentru Tineret si Primariei Costinesti. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *