March 5, 2024

Pregătirile pentru “Biblioteca de vacanță” sunt terminate. Cea de-a IX-a ediție, gata de start.

Pregătirile pentru “Biblioteca de vacanță” sunt terminate.  Luni debutează cea de-a IX-a ediție a evenimentului.

Amenajarea spațiului de desfășurare a “Bibliotecii de vacanță”, evenimentul organizat de Biblioteca Municipală “Virgil Carianopol” în colaborare cu Primăria Caracal este deja realizată.

Așa cum ne-am obișnuit, în această perioadă, Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol” va fi prezentă în parcul “C-tin Poroineanu”, în lunile iulie și august, pentru a oferi publicului caracalean un program atractiv de petrecere a timpului liber, lectură, mișcare și joc.

In cadrul Bibliotecii de vacanță, activități pentru toate vârstele

Anul acesta se va desfășura cea de IX-a ediție “Bibliotecii de vacanță”.  In cadrul acestui eveniment personalul bibliotecii va desfășura, în fiecare zi, activități organizate sub formă de ateliere pentru toate vârstele.

Chiar și amatorii de lectură sunt invitați  să răsfoiască volume care fac parte din colecții cunoscute, ziare sau reviste.

De reținut este faptul că spațiul va fi amenajat cu hamace pentru lectură, etajere și mese, băncuțe și scaune în proximitatea monumentului Evocare 1848 din Parcul Poroineanu, iar programul va fi zilnic, de luni până vineri, orele 10,00 – 13,00.

„Pentru cei mici vor fi asigurate spații în care aceștia vor putea citi cărți specifice vârstei lor sau socializa prin desfășurarea unor activități în echipă.

De asemenea, vor participa la mici concursuri cum ar fi: concurs de ghicitori, desene pe o temă dată.  În program vor fi și momente care marchează evenimente importante, de exemplu 31 august – Ziua Limbii Române”, a declarat Vera Grigorescu, coordonatorul Bibliotecii Municipale “Virgil Carianopol”. 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Caracalul are cu ce se mândri! Viviana Ivan și Maria Buzatu, fetele de excepție de la Evaluarea Națională
Next post CS Dream Team Caracal U12, debut spectaculos după prima participare la o competiție sportivă națională de baschet

You cannot copy content of this page