Pregătirile pentru “Biblioteca de vacanță” sunt terminate. Cea de-a IX-a ediție, gata de start.

Pregătirile pentru “Biblioteca de vacanță” sunt terminate.  Luni debutează cea de-a IX-a ediție a evenimentului.

Amenajarea spațiului de desfășurare a “Bibliotecii de vacanță”, evenimentul organizat de Biblioteca Municipală “Virgil Carianopol” în colaborare cu Primăria Caracal este deja realizată.

Așa cum ne-am obișnuit, în această perioadă, Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol” va fi prezentă în parcul “C-tin Poroineanu”, în lunile iulie și august, pentru a oferi publicului caracalean un program atractiv de petrecere a timpului liber, lectură, mișcare și joc.

In cadrul Bibliotecii de vacanță, activități pentru toate vârstele

Anul acesta se va desfășura cea de IX-a ediție “Bibliotecii de vacanță”.  In cadrul acestui eveniment personalul bibliotecii va desfășura, în fiecare zi, activități organizate sub formă de ateliere pentru toate vârstele.

Chiar și amatorii de lectură sunt invitați  să răsfoiască volume care fac parte din colecții cunoscute, ziare sau reviste.

De reținut este faptul că spațiul va fi amenajat cu hamace pentru lectură, etajere și mese, băncuțe și scaune în proximitatea monumentului Evocare 1848 din Parcul Poroineanu, iar programul va fi zilnic, de luni până vineri, orele 10,00 – 13,00.

„Pentru cei mici vor fi asigurate spații în care aceștia vor putea citi cărți specifice vârstei lor sau socializa prin desfășurarea unor activități în echipă.

De asemenea, vor participa la mici concursuri cum ar fi: concurs de ghicitori, desene pe o temă dată.  În program vor fi și momente care marchează evenimente importante, de exemplu 31 august – Ziua Limbii Române”, a declarat Vera Grigorescu, coordonatorul Bibliotecii Municipale “Virgil Carianopol”. 

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *