,

ADPP Caracal își face datoria. Curățenia și cosmetizarea orașului, priorități pentru Primăria Caracal

ADPP Caracal își face datoria. Curățenia și cosmetizarea orașului, priorități pentru Primăria Caracal
Ca de fiecare dată ADPP Caracal, societatea de administrare a domeniului public și privat din localitate își face datoria.
Mai mulți muncitori  din cadrul departamentului Salubritate au demarat astăzi curătenia pe strada Decebal din municipiu.
Curățenia a constat în defrișarea ierbii de pe trotuare, cât și curățirea rigolelor de praf. Nu mai puțin de 30 de angajați au fost angrenați în acest demers de cosmetizare a zonei cu pricina.
Iată anunțul oferit de către reprezentanții ADPP Caracal pe pagina oficială de facebook.
“In cursul zilei de astazi colegii de la departamentul Salubritate din cadrul ADPP Caracal s-au deplasat pe strada Decebal din municipiul nostru pentru a curăța trotuarele și rigolele, de iarbă, respectiv praf, astfel încât zona să fie cât mai bine cosmetizată.
Ca de fiecare dată Primăria Caracal pune accent pe curățenia și cosmetizarea municipiului nostru.
In perioada imediat următoare, la Caracal, se va desfășura cea de-a 52-ediție a Festivalului “Călușul Românesc” unde sunt așteptați oaspeți de seamă, atât de nivel național, cât și internațional”. 
Niciodată nu vor fi suficienţi oameni care să lucreze la curăţenia oraşului, dar cu siguranță pot fi suficienţi oameni care să înţeleagă că doar cu sprijinul lor putem să facem ca orașul nostru să arate mai bine.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories