Gala Excelenţei în Educaţie, ediţia a-X-a , organizator: Consiliul Judeţean Olt

Gala Excelenţei în Educaţie, ediţia a-X-a, organizator: Consiliul Judeţean Olt.

Consiliul Județean Olt  premiază  în cursul zilei de astăzi excelența în Educație în cadrul celei de-a X ediţii a Galei Excelenţei în Educaţie.

Pe scena premierii vor urca peste 827 de elevi și profesori îndrumători, care au reușit rezultate deosebite la etapele județene, naționale sau internaţionale ale olimpiadelor școlare de specialitate.

Potrivit comunicatuului de pe pagina oficială de facebook a PSD Olt, cel mai mare premiu, în valoare de 3500 de lei, va fi acordat elevilor și dascălilor care au reușit rezultate excepționale la Olimpiada Internațională de Lingvistică ”Solomon Marcus” și Olimpiada Internațională De Informatică Aplicată ”ACADNET”.

Evenimentul va avea loc în Sala de Festivități a Palatului Copiilor ”Adrian Băran” – Slatina, mâine, 7 februarie, începând cu orele 13:00.

Marele eveniment își propune să susțină performanța școlară și să recunoască eforturile remarcabile ale elevilor și profesorilor, consolidând în același timp o tradiție în acordarea acestor premii.

De asemenea, pe 28 februarie avem şi premierea sportivilor, unde includem 100 de sportivi conform evidenței pe care o avem în momentul de față. Este posibil să fie actualizată, pentru că actualizarea acestei baze de date se face de către Direcția Județeană de Tineret și Sport – avem 100 de sportivi și 25 antrenori în momentul de față, cel mai mare premiu fiind de 4.000 lei”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

In cadrul emisunii “Reporter 24” Marius Oprescu a remarcat că numărul premianților a crescut de la an la an, fapt ce demonstrează că județul Olt este capabil de performanțe naționale și internaționale.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *