Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt: “In luna februarie avem premierea olimpicilor şi sportivilor”

Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt: “In luna februarie avem premierea olimpicilor şi sportivilor”

Inceputul şi sfârşitul lunii februarie coincide cu premierea olimpicilor şi sportivilor din judeţul Olt. Astfel că, pe data de 7 februarie va avea loc premierea olimpicilor.

Nu mai puţin de 600 de copii vor fi premiaţi în gala din acest an.  Nici cadrele didactice nu vor fi uitate de autorităţile judeţene.  Evenimentul se va desfăşura în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina.

Pe 28 februarie, tot în aceiaşi locaţie, va avea loc premierea sportivilor olteni. Nu mai puţini de 100 de sportivi vor fi premiaţi de către Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt.

„Pe 7 februarie avem premierea olimpicilor, am votat-o încă de anul trecut, avem regulamentul aprobat. Sunt 600 și ceva de copii premiați și 200 și ceva de profesori, în total 800 și ceva de premii pe care le acordăm. Cel mai mare premiu este de 3.500 lei, pentru olimpiadele internaționale de lingvistică și de matematică.

De asemenea, pe 28 februarie avem premierea sportivilor, unde includem 100 de sportivi conform evidenței pe care o avem în momentul de față. Este posibil să fie actualizată, pentru că actualizarea acestei baze de date se face de către Direcția Județeană de Tineret și Sport – avem 100 de sportivi și 25 antrenori în momentul de față, cel mai mare premiu fiind de 4.000 lei”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

In cadrul emisunii “Reporter 24” Marius Oprescu a remarcat că numărul premianților a crescut de la an la an, fapt ce demonstrează că județul Olt este capabil de performanțe naționale și internaționale.

Consiliul Judeţean Olt premiază, în luna februarie, elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii cu rezultate deosebite înregistrate în 2023, în cadrul evenimentului „Gala Excelenţei”. ce se va desfăşura la Slatina la Palatul Copiilor “Adrian Băran”.

Despre mine

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *