Angajaţii ADPP, la datorie. Materiale antiderapante au fost aplicate pe străzile din Caracal

Angajaţii ADPP, la datorie. Materiale antiderapante au fost aplicate pe străzile din Caracal.

Vremea se schimbă radical în zilele următoare. Meteorologii au emis o informare de ploi, care se vor transforma în ninsori, ce vizează întreaga ţară, în intervalul 7-9 ianuarie.

Potrivit ANM, aria precipitațiilor va fi în extindere în toate regiunile. Duminică vor fi mai ales ploi, apoi treptat vor predomina ninsorile, iar în Oltenia și Muntenia local se vor acumula 15…30 l/mp. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 45…50 km/h.

De asemenea, la începutul săptămânii vremea se va răci semnificativ, astfel încât marți vor fi temperaturi maxime preponderent negative, cuprinse în general între -8 și 0 grade, iar în noaptea de marți spre miercuri (9/10 ianuarie) va fi ger în nord, centru și est, cu minime termice de până la -20…-18 grade.

In aceste zile  angajaţii Adpp Caracal au fost prompţi prin aplicarea materialelor antiderapante pentru a preveni efectele poleiului şi îngheţului.

“Eforturile colegilor noștri de la ADPP pentru a preveni efectele poleiului și înghețului au început de la ora 22, prin aplicarea materialelor antiderapante. Apreciem dedicarea lor în menținerea siguranței pe drumuri și le dorim o noapte de lucru ușoară.

De asemenea a fost împrăștiat şi material antiderapant pe trotuarele străzilor principale, în dreptul unităților de învătământ, la trecerile de pietoni și stațiile de autobuz” se arată  pe pagina oficială de facebook a ADPP Caracal. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *