,

Familia reîntregită. Octavian Stănescu & Company au trecut în tabăra social-democraţilor

Familia reîntregită. Octavian Stănescu & Company au trecut în tabăra social-democraţilor

Familia reîntregită. Octavian Stănescu & Company au trecut în tabăra social-democraţilor

Zilele trecute reîntregirea familiei social-democrate  a devenit realitate. Fiii rătăcitori de la Pro România, filiala Caracal, au conştientizat faptul că opoziţia nu le aduce nimic benefic şi au revenit la matcă.

Intr-o conferinţă de presă realizată la sediul PSD Caracal a fost anunţat acest lucru unde a participat şi Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal. Şi acesta a salutat întoarcerea în partid a membrilor Pro România şi pe Octavian Stănescu pentru luarea deciziei de reveni la partidul care l-a consacrat.

“Astăzi am avut bucuria să anunț public revenirea în organizația PSD Caracal a colegilor din ProRomânia Caracal, majoritatea foști colegi până în 2020.

Satisfacția e cu atât mai mare cu cât vorbim de cea mai mare organizație ProRomânia din Olt.

Reîntoarcerea fiilor rătăcitori în marea familie a PSD este pentru mine o garanție că toată activitatea, proiectele și realizările organizației din care și eu fac parte dar mai ales rezultatele administrației caracalene au fost convingătoare”, a declarat Adrian Chesnoiu, deputatul PSD Caracal.

De asemenea acesta a ţinut să-l felicite pe Octavian Stănescu pentru decizia de a reveni în familia social-democrată.

Îl felicit pe Octavian (Octavian Stănescu- președinte ProRomânia Caracal) pentru decizia de a reveni în partid. Așa cum i-am spus-o și acum 4 ani, locul lui este în organizația în care a făcut primii pași în politică: PSD Caracal!

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories