March 5, 2024

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru de la Caracal, in memoriam – Florian Pitiș

Cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru de la Caracal, in memoriam moțului Florian Pitiș. In perioada 21-28 mai la Caracal se va desfășura cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru “Ștefan Iordache”.

Ediția din acest an va fi dedicată marelui interpret de muzică folk  Florian Pitiș, pe scena Teatrului Național urmând să urce nume celebre ale teatrului românesc.

Astăzi, 15 mai, aleșii județeni sunt chemați în ședință pentru a aproba asocierea Consiliului Județean Olt cu Primăria Caracal și Asociația Culturală Arhetipuri: “Datini, Muzică, Rost “, București.

Ca în fiecare an Consiliul Județean alocă jumătate din costurile acestui festival,( suma de 210 000 lei) cealaltă jumătate  fiind suportată de Primăria Caracal.

Iată doar câteva nume  de mari actori care în cadrul acestei ediții vor urca pe scena Teatrului Național: Horațiu Mălăiele, Emilia Popescu, Florin Piersic Jr., Mihai Bendeac, Marius Bodochi, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu, Marius Manole și mulți, mulți alții.

 

In continuare vă prezentăm în detaliu programul regalului teatral desfășurat la Caracal în perioada imediat următoare: 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Lucrările de compartimentare ambulatoriu, ZONA RMN, de la Spitalul Municipal Caracal au fost finalizate/ RMN-ul a fost montat
Next post Secția ATI a Spitalului Municipal Caracal, o secție model. Dr. Dragoș Ionut Năstase a răspuns provocării plantând un copac în curtea Primăriei Caracal

You cannot copy content of this page