,

Turneul Național “Flautul Fermecat”, cea de-a XII-a ediție, poposește pentru o zi la Caracal

Turneul Național “Flautul Fermecat”, cea de-a XII-a ediție, poposește pentru o zi la Caracal
Turneul Național “Flautul Fermecat”, cea de-a XII-a ediție, poposește pentru o zi la Caracal.
Astăzi, 12 mai, începând cu ora 19:00, flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și acordeonistul Fernando Mihalache propun iubitorilor de muzică ce se vor aduna în sala Teatrului Național Caracal un recital de excepție: ”Șansonete și Șuete”.
La spectacolul de la Caracal sunt invitați: Ionuț Baranga, contrabas și Petru Ioan Riti, percuție.
Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și acordeonistul Fernando Mihalache propun publicului un recital unic, în care flautul fermecat și acordeonul seducător vor crea în sălile de concert din România atmosfera pariziană, din vremurile apuse până în zilele noastre, explicând prin muzică de ce toate drumurile duc la… Paris.
„În 10 ani de turnee am prezentat programe dintre cele mai inventive și inovative, cu asocieri artistice cum nu prea se obișnuiesc în stagiunile noastre, spărgând toate canoanele recitalurilor de muzică clasică. Și această ediție va aduce o noutate care va produce șoc, curiozitate și bună dispoziție, atât prin combinația instrumentală cu totul specială și nespeculată până acum – flaut și acordeon – cât și prin programul foarte atractiv”, a spus flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.
Turneul Național Flautul Fermecat pornește de la Caracal, pe 12 mai, următorul recital fiind programat pe 14 mai, la Ateneul Român din București.  În luna iunie turneul va ajunge la Deva, Brașov și Iași.
ITINERAR:
12 mai – Caracal
14 mai – București – Ateneul Român
9 iunie – Deva – Sala Pro Arte
10 iunie – Brașov – Sala Patria
11 iunie – Iași – Sala Unirii

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories