Lucrările de compartimentare ambulatoriu, ZONA RMN, de la Spitalul Municipal Caracal au fost finalizate/ RMN-ul a fost montat

Lucrările de compartimentare ambulatoriu,  ZONA RMN, de la Spitalul Municipal Caracal au fost finalizate/ RMN-ul a fost montat
Lucrările de compartimentare ambulatoriu – ZONA RMN, de la Spitalul Municipal Caracal au fost finalizate.  La Caracal se întâmplă lucruri minunate realizate de Primăria Caracal în colaborare cu Spitalul Municipal.
Noul RMN achizitionat de către conducerea instituției spitalicești a fost montat.  Lucrările de compartimentare ambulatoriu au fost finalizate.
Așa arată anunțul celor de la ADPP Caracal, cei care s-au ocupat de această lucrare, într-un comunicat pe pagina oficială.
“In urmă cu câteva zile vă anunțam că lucrările de compartimentare ambulatoriu-Zona RMN au demarat.
Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că aceste lucrări realizate de colegii noștri de la departamentul CONSTRUCTII din cadrul ADPP Caracal au fost finalizate.
Ca și operațiuni principale realizate pas cu pas: au fost realizate compartimentări ale încăperilor, reparații toți pereții, vopsiți toti pereții, montat tavan casetă pe holuri, realizat grupuri sanitare cu instalații sanitare noi(cele de la subsol), cât și grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități, montat aparataj electric și corpuri de iluminat, montat covor și tapet PVC, In continuare vă prezentăm RMN-ul achizitionat de către Spitalul Municipal Caracal”. 

Despre mine

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories