Inițiativa de a planta un copac continuă/ Alexandra Popa, medic ortoped, a plantat un copac în curtea Primăriei Caracal

Inițiativa de a planta un copac continuă. Alexandra Popa, medic ortoped, a plantat un copac în curtea Primăriei Caracal.
După inițiativa splendidă a senatorului de Olt,  Mirea Siminica care a dat startul campaniei de plantare a unui copac pentru a proteja mediul înconjurator și a duce un stil de viață sănătos, iată că tot mai mulți caracaleni  îi urmează inițiativa care este de-a dreptul lăudabilă.
Tot mai multe persoane din diferite categorii profesionale au decis să planteze câte un copac: Marina Samiee, viceprimar al municipiului Caracal, Toma Prună, președinte OPSD Caracal și ieri  iată că a venit rândul Alexandrei Popa, medic ortoped în cadrul Spitalului Municipal Caracal, provocată fiind de Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal.
La rândul domniei-sale a provocat  în continuare alte trei persoane care fac cinste municipiului. Cei trei care primesc această provocare  sunt: Dr. Dragoș Năstase – medic Anestezie și Terapie Intensivă și membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Caracal, Diana Ștefănescu – director îngrijiri în cadrul aceleiași instituții spitalicești și Claudia Ion- asistentă în cadrul Blocului Operator al Spitalului Municipal Caracal. 
Iată cum arată provocare pe pagina personală de facebook a Alexandrei Popa, medic ortoped.
„Cel care plantează un copac… plantează o speranță.”
– Lucy Larcom
Am raspuns astazi provocarii lansată de către d-na Marina Samiee, viceprimar al municipiului Caracal, de a participa la campania de protejare a mediului, prin plantarea unui copac.
Provoc la randul meu trei prieteni:
Dr. Dragos Năstase – medic A.T.I. – Spitalul Mun. Caracal;
Diana Stefănescu – director ingrijiri – Spitalul Mun. Caracal;
 Claudia Ion – as. bloc operator – Spitalul Mun. Caracal.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *