Provocare acceptată/ Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal, a plantat un arțar japonez în curtea primăriei

Marina Samiee, viceprimarul municipiului Caracal, a plantat un arțar japonez în curtea primăriei.  Domnia-sa a răspuns inițiativei senatorului de Olt, Siminica Mirea, de a contribui la plantarea unui pom la protejarea mediului înconjurător, dar și a unui stil de viață sănătos.
 În China și Japonia, frunza de arțar este un simbol al iubiților.
Zilele trecute d-na senator Siminica Mirea  a plantat un brad fiind provocată la rândul său de Mariana Ionescu Căpitănescu, un om drag sufletului dânsei.
“Plantăm un pom, salvăm o viață!
 Am acceptat cu mare plăcere provocarea venită din partea doamnei Mariana Ionescu Căpitănescu, un om drag sufletului meu!
 Pentru a nu ne opri aici, nominalizez trei oameni cu suflet mare să continue această provocare: domnul Nicusor Rada– primarul orașului Piatra Olt, un om dedicat implicat și dedicat comunității, doamna viceprimar Marina Samiee, o persoană cu un suflet frumos și dragă mie și domnul Constantin Citu, director AJOFM Olt, un om serios și implicat, care întotdeauna pune binele societății pe primul loc”, a precizat Siminica Mirea, senator de Olt pe pagina oficiala de facebook.

“Am răspuns invitației dnei senator Mirea Siminica de a contribui, prin plantarea unui copac, la protejarea mediului și a unui stil de viață sănătos.

Duc mai departe mesajul acestei campanii și provoc 3 prieteni dragi mie, exponenți ai unor generații și domenii profesionale diferite, să ducă mai departe această inițiativă:
Alexandra Popa , doctor, vicepreședinte a organizației de femei PSD Caracal
 Mihuti Bogdan Florian, directorul Centrului Cultural “Radu Șerban” Caracal, liderul tinerilor PSD Caracal
Toma Prună, pensionar, președinte al Organizației seniorilor din PSD Caracal!
Le cunosc preocupările și știu că promovează un stil de viață sănătos!”, a precizat Marina Samiee, pe contul personal de facebook.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *