Secția ATI a Spitalului Municipal Caracal, o secție model. Dr. Dragoș Ionut Năstase a răspuns provocării plantând un copac în curtea Primăriei Caracal

Secția ATI a Spitalului Municipal Caracal, o secție model. Dr. Dragoș Ionut Năstase a răspuns provocării plantând un copac în curtea Primăriei Caracal.

Dr. Dragoș Ionuț Năstase la secția Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul  Spitalului Municipal Caracal a fost provocat de medicul ortoped, Alexandra Popa, din cadrul aceleiași instituții spitalicești  pentru a participa la campania de protejare a  mediului înconjurător, prin plantarea unui copac.

Astăzi, Dr. Dragoș Ionuț Năstase a luat lucrurile în serios și a demarat ațiunea plantarea unui arbust intitulat Pinus Wiethorst  Schwerin. Medicul a început cu pregătirea gropii prin săpatul cu cazmaua, apoi a urmat acțiunea stabilirii copacului în pământ, urmând apoi stropirea cu apă cu ajutorul unei stropitori.

Așa DA – medicul secției ATI, care este și membru în Consiliul de Administrație a Spitalului Municipal Caracal, a dat dovadă că pentru domnia-sa niciun lucru nu este lăsat la voia întâmplări și că este  un profesionist desăvârșit.  

La rândul său DR. Dragoș Ionut Năstase a aruncat mănușa provocând trei prieteni dragi domniei-sale : D-na Dr. Mihaela Dumbravă, medic ginecolog la Spitalul Municipal Caracal, Marinela Popescu, asistent ATI – Spitalul Municipal Caracal și nu în cele din urmă Daniela Ștefan Ivan – asistent căminul social. 

Dar iată cum arată provocarea lansată chiar pe pagina de facebok a Dr. Dragoș Ionuț Năstase: 

“Am răspuns astăzi provocării lansată de doamna doctor Alexandra Popa , medic ortoped la Spitalul Municipal Caracal, de a participa la campania de prorejare a mediului, prin plantarea unui copac.
Provoc la rândul meu alți 3 prieteni:
Dna dr Mihaela Dumbrava , medic ginecolog la Spitalul Municipal Caracal;
Dna Marinela Popescu , asistent ATI, Spitalul Municipal Caracal;
Dna Daniela Stefan Ivan , asistent căminul social”

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *