Asociația Fiii și Prietenii Caracalului, la ceas aniversar. Gheorghița Nicolae, pe scena Teatrului Național din Caracal

Asociația Fiii și Prietenii Caracalului, la ceas aniversar. Gheorghița Nicolae, pe scena Teatrului Național din Caracal
Asociația Fiii și Prietenii Caracalului, la ceas aniversar. 15 ani de evenimente cultural-artistice pe tărâm romanațean.
Vineri, 19 mai 2023, începând cu orele 10:00 la Teatrul Național vor avea loc manifestări cultural-artistice dedicate împlinirii a 15 ani de la înființarea a uneia dintre cele mai longevive asociații pe tărâm romanațean.
Invitați speciali în cadrul acestui eveniment vor fi:  Gheorghița Nicolae, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din zona Romanați, domnia-sa primind anul trecut titlul de cetățean de onoare al municipiului Caracal, acordat de Ion Doldurea, edilul-șef al localității,  și Oltenii din Romanați. 
Pe pagina de facebook a îndrăgitei interprete de muzică populară, Gheorghița Nicolae, a fost postat anunțul prin care domnia-sa anunța ca va da curs invitației Danei Roxana Nicula, muzeograf și istoric în cadrul Muzeului Romanați din Caracal. 
În Romanatiul meu drag, întotdeauna, cu multa dragoste.
Caracal – Capitala Romanatiului. Acum si-ntotdeauna.
Mulțumesc, DANA ROXANA NICULA, pentru stiinta si conștiința istoricului de exceptie, DANA ROXANA NICULA, de la care eu am avut foarte multe de invatat.
Multumiri și pentru aceasta întâlnire – sarbatoare, prilejuita de tine pentru a cinsti Romanatiul nostru drag.
Mulțumiri, tuturor participanților, oameni cu minte, inima, și suflet pentru valorile patrimoniului cultural și artistic al unei zone al cărui toponim ne amintește de originile noastre.
Intâlnire demna de înaintașii noștri!
La mulți ani, la ceas aniversar, Asociatiei “Fii și Prietenii Caracalului” – 15 ani.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories