,

Diana Ștefănescu, director de îngrijiri la Spitalul Caracal, a dat curs provocării de a planta un copac în curtea Primăriei

Diana Ștefănescu, director de îngrijiri la Spitalul Caracal, a dat curs provocării de a planta un copac în curtea Primăriei

Diana Ștefănescu, directorul de îngrijiri de la Spitalul Caracal, a dat curs provocării de a planta un copac în curtea Primăriei.

Ieri, alături de Dr. Dragoș Ionuț Năstase în cadrul secției ATI a Spitalului Municipal Caracal, și Diana Ștefănescu, director îngrijiri în cadrul aceleiași instituții spitalicești a plantat un copac în curtea Primăriei Caracal, provocată fiind de medicul ortoped – Alexandra Popa.

Pomul plantat de către domnia-sa se intitulează Pinus densiflora Low Glow – pin pitic altoit pe picior/tijă.

Cei trei provocați de domnia-sa sunt: Grigorie Oana-medic ginecolog, Spitalul Municipal Caracal, Ciu Rozina – asisten șef ,secția Obstetrica Ginecologie-Spitalul Municipal Caracal, Iordache Daniel- director financiar- Spitalul Municipal Caracal. 

 

Iată provocarea lansată pe pagina de facebook a Dianei Ștefănescu, director îngrijiri la Spitalul Municipal Caracal:

Am răspuns provocării lansata de către d-na Dr Alexandra Popa de a participa la campania de protejare a mediului prin plantarea unui copac. Provoc la rândul meu 3 prieteni :

Grigorie Oana-medic ginecolog-Spitalul Municipal Caracal

 Ciu Rozina – asisten șef secția Obstetrica Ginecologie-Spitalul Municipal Caracal

 Iordache Daniel- director financiar- Spitalul Municipal Caracal

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories