Ansamblul Folcloric Romanați recidivează în Parcul “C-tin Poroineanu”. “Lenuță dragă Lenuță”, spectacol de muzică populară

Ansamblul Folcloric Romanați recidivează în Parcul “C-tin Poroineanu”. “Lenuță dragă Lenuță”, spectacol de muzică populară.

Un nou eveniment cultural pe scena Teatrului Național din Caracal.  Primăria Municipiului Caracal în colaborare cu Centrul Cultural ,,Radu Șerban” organizează spectacolul “Lenuță dragă Lenuță” susținut de ansamblul folcloric “Romanați” .

Ansamblul Folcloric Romanați recidivează. Evenimentul va avea loc pe data de 21 mai 2023, ora 11:00 în Parcul “Constantin Poroineanu” – zona monumentului “Evocare 1848”.

Este știut faptul că Ansamblul folcloric „Romanaţi”, din Caracal, a fost, este și va rămâne un bun ambasador al municipiului atât în țară cât și în străinătate.
 Ansamblul a reprezentat ţara noastră la cea de-a 54-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor din Cehia ce a avut loc în anul 2014.
De asemenea a luat parte la un alt festival internaţional, care s-a desfăşurat în Câmpulung Moldovenesc, intitulat „Întâlniri Bucovinene”, festival la care grupul din Caracal a participat pentru al zecelea an consecutiv.

Numai puțin de 4.000 de persoane au participat la festivalul din Cehia unde băieții și fetele noastre au încântat  publicul prin  cântecele şi dansurile populare tradiţionale olteneşti.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *