,

Mario Păun, caracaleanul care va reprezenta România la Campionatul Mondial de snooker de la Sydney, Australia

Mario Păun, caracaleanul care va reprezenta România la Campionatul Mondial de snooker de la Sydney, Australia

Mario Păun, caracaleanul care va reprezenta România la Campionatul Mondial. Echipa Romaniei se pregătește pentru Campionatul Mondial de snooker care va avea loc la Sydney în Australia, în luna ianuarie a acestui an.

Cei mai buni jucători din cadrul acestui sport se vor afla la Sydney pentru a demonstra valorea lor incontestabilă în cadrul acestei discipline sportive.

Păun Mario și Cătălin Cojoc, prezenți la Campionatul Mondial de snooker care va avea loc la Sydney în Australia

“Anul 2022 a fost un an cu multe realizări pe plan personal in ceea ce priveste snookerul. Dupa o finala si o semifinala de campionat european arbitrate am fost selectat sa oficiez si la Campionatul Mondial din Sydney Australia.
Nu voi merge singur in aceasta calatorie la capatul lumii, ci il voi avea alături pe cel mai in forma jucător roman al momentului, Păun Mario!

Este probabil cel mai bun moment al snookerului romanesc sa avem primul jucator roman in circuitul profesionist.
Acesta deplasare nu ar fi fost posibila fara sprijinul unui om drag care este alături de snookerul băcăuan si implicit de snookerul romanesc.

FOTO: ACADEMIA de SNOOKER BACĂU

Multumim, Elena Cortez pentru toata susținerea! Vom reprezenta cu mândrie România si speram sa ne întoarcem victorioși” este mesajul de pe pagina de facebook a lui Cătălin Cojoc, coordonator al Academiei de Snooker din Bacău și arbitru în cadrul Federației Mondiale de Snooker.

Prezentarea echipei Romaniei la Campionatul Mondial din Sydney Australia, la conferința de presă Cupa Unirii la Hotel Fiald

Ieri, începând cu ora 18:00, a avut loc Conferință presa Cupa Unirii unde a avut loc prezentarea echipei României la Campionatul Mondial din Sydney, Australia. Evenimentul a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Fiald din Bacău.

De la ora 18:30 au avut loc o serie a transmisiilor live din cadrul Cupei Unirii cu meciul dintre bacauanul Cosmin Budau si juniorul Iustin Scripei.

Mario Păun, Mădălin Gal, Paul Croitoru, Vlad Ciuche cei mai buni jucători de snooker din România

De asemenea, astăzi, 21 ianuarie, a fost o zi plina de snooker unde au putut fi văzuți la lucru pe cei mai buni jucatori romani, Mario Paun (reprezentantul Romaniei la Campionatul Mondial), Madalin Gal, proaspat castigator al Star Snooker Open, Paul Croitoru, o legenda a snookerului romanesc, Vlad Ciuche speranta snookerului bacaun, castigatorul Ligii Moldovei, editia 2022.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories