Cristiano Ronaldo, salariu de nabab la arabii de la Al Nassr. 200 de milioane de euro pe an

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de Manchester United în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo va avea un salariu de nabab.

Portughezul  a devenit astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu apropiat de 200 de milioane de euro, inclusiv din drepturile de publicitate, ceea ce îl transformă în cel mai bină plătit sportiv al planetei! Va încasa peste jumătaate de milion de euro pe zi! Cristiano Ronaldo salariu de nabab .

Clubul a anunțat oficial transferul atacantului portughez prin intermediul unui comunicat, unde au postat și primele poze ale jucătorului informeaza Daily Mail. 

Cristiano Ronaldo: “Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională”

Cristiano Ronaldo a oferit și o declarație pentru pagina oficială a clubului, arătându-se încântat de noua provocare.

FOTO: pagina de twitter al clubului Al Nassr

„Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Ronaldo.

Contractul său ar urma să fie valabil până în 2030 și să includă și funcția de ”ambasador” al Cupei Mondiale din 2030, pe care Arabia Saudită vrea s-o găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Al-Nassr a emis un comunicat în care anunță transferul lui Cristiano Ronaldo: „E mai multă decât istorie în devenire. Nu doar că acest transfer va inspira clubul nostru la succese mărețe, dar va inspira întregul campionat, țara, viitorul următoarelor generații. Băieți, fete, toți vor dori să devină cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit la noua ta casă, Cristiano”.

Defalcat salariul superstarului portughez însemnă:

16,67 milioane de euro pe lună

3,88 milioane de euro pe săptămână

555.555 de euro pe zi

23.150 euro pe oră

386 de euro pe minut

6,5 euro pe secundă

Top 4 cel mai bine plătiți sportivi din lume

Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) – 200 de milioane de euro

Kylian Mbappe (PSG) – 119,3 milioane de euro

LeBron James (Los Angeles Lakers, NBA) – 112,8 milioane de eur0

Lionel Messi (PSG) – 111,8 milioane de euro

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *