,

Dan Bălă, primarul din Redea, bătut de contracandidatul de la PNL

Dan Bălă, primarul din Redea, bătut de contracandidatul de la PNL

Dan Bălă, primarul din Redea, bătut de contracandidatul de la PNL, Sorin Ciocârlie. Campania electorală din acest an, mai încinsă ca niciodată. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.

Primarul comunei Redea  a povestit  că a fost agresat fizic şi înjurat, Sorin Ciocîrlie lovind-ul în zona capului. După incident edilul-şef din Redea ajuns la Spitalul Municipal Caracal.

„Dragi cetățeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine și că după efectuarea tuturor procedurilor medicale ce se impun, în cazuri de politraumatisme craniene, am fost externat din Spitalul Municipal Caracal, iar acum mă aflu acasă la Redea!

Pentru cei dintre dumneavoastră care nu ați aflat încă și vă întrebați de ce fac aceste precizări vă comunic doar că azi în timp ce mă aflam pe strada Sârbeniei pentru a pregăti începerea proiectelor de asfaltare, șanțuri-podețe și piste de biciclete din comuna noastră, am fost agresat fizic, lovit și înjurat de candidatul PNL la funcția de primar al comunei Redea!

Așa a înțeles Sorin Ciocîrlie și PNL-ul de la Redea că se dezvoltă o comunitate, prin scandal zilnic,  lovirea cetățenilor și jignirea lor!

Cât despre mine stați liniștiți, mă odihnesc în noaptea aceasta și de mâine mă întorc din nou pe străzile comunei să continuăm proiectele de dezvoltare ale comunei!

Seară liniștită tuturor! Doamne ajută!”,este anunţul lui  Dan Bălă pe pagina personală de facebook

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories