,

O echipă de patru medici specialiști din cadrul INRFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal

O echipă de patru medici specialiști din cadrul INRFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal

O echipă de patru medici specialiști din cadrul INRFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal. 

Visul a devenit realitate. Echipa, Chesnoiu&Doldurea, a făcut tot posibilul şi a reuşit să aducă echipa Institutului Naţional de Recuperare Medicină Fizică şi Balneoclimatologie la Caracal.

Adrian Chesnoiu, Adrian Miulescu și primarul municipiului, Ion Doldurea, au făcut un pas hotărât către îmbunătățirea serviciilor medicale în viitoarea secție externă de la Caracal a INRMFB.

În aceste zile, o echipă de patru medici specialiști din cadrul INRFB oferă consultații gratuite de specialitate pentru pacienții din Caracal și din împrejurimi chiar în locația unde va funcționa o secție externă a Institutului.

“Cu o echipă atât de dedicată și bine coordonată, nu e de mirare că impactul lor a fost imediat și profund resimțit în comunitate. De la asistență medicală de urgență până la consiliere și suport emoțional, fiecare pacient a simțit că este tratat cu respect și că este pe mâini bune.

Cei trei şi-au unit forţele pentru a face o diferență semnificativă în viețile celor din jur. Ei sunt adevărații campioni ai comunității noastre și merită toate laudele și recunoașterea noastră pentru eforturile lor extraordinare în sprijinul sănătății publice” se arată în comunicatul de pe pagina personală a lui  Adrian Miulescu,  managerul managerul INRFB.

De asemenea Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal a ţinut să precizeze:

”Mulțumesc domnului Adrian Miulescu, managerul INRFB, care, la propunerea domnului deputat PSD Adrian Chesnoiu, a îmbrățișat ideea unei colaborări în folosul cetățenilor din comunitatea noastră. Având un spațiu disponibil, adecvat organizării unui centru de tratament, ne-a preocupat să găsim soluții pentru a răspunde nevoilor persoanelor care au nevoie de recuperare medicală”, a declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal”. 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories