,

Expoziţie de motoare şi maşini retro, pe platoul administrativ, cu ocazia Zilei Europei

Expoziţie de motoare şi maşini retro, pe platoul administrativ, cu ocazia Zilei Europei

Expoziţie de motoare şi maşini retro, pe platoul administrativ, cu ocazia Zilei Europei.

Astăzi, începând cu orele 17:00, pe platoul administrativ va avea loc o expoziţie auto (retro) şi de motociclete off road. Evenimentul este organizat de Asociaţia MOTO ROMANAŢI. Sunt invitaţi toţi pasionaţii de motoare, dar şi de maşini retro, cărora le face plăcere să participe la un astfel de eveniment.

“Ziua Europei şi Ziua Independenţei Naţionale a României este sărbătorită de Asociatia “MOTO ROMANATI” in data de 10 mai, incepand cu orele 17 pe platoul administrativ din fata Primariei Caracal ,cu o EXPOZITIE AUTO(retro) OFF ROAD & MOTO.

Sunt invitati toti posesorii de AUTO RETRO si de MOTOCICLETE ,carora le face placere sa participe la evenimentul nostru.ASFALT USCAT!” este mesajul de pe pagina de facebook al ASOCIAŢIEI MOTO ROMANŢI. 

În fiecare an, 9 mai înseamnă celebrarea Zilei Europei. Această zi a marcat un moment istoric esențial. În anul 1950, ministrul francez al afacerilor externe, a rostit „Declarația Schuman”, care a însemnat începutul integrării şi cooperării europene pentru pace şi unitate.

Ministrul francez al Afacerilor Externe, Robert Schuman, a propus punerea sub control comun a producției de cărbune și oțel în Europa, semnificând astfel începutul cooperării europene pentru pace și unitate. Această propunere, cunoscută sub numele de „Declarația Schuman”, este considerată piatra de temelie a Uniunii Europene.

La 9 mai, 1985, Consiliul European a decis să marcheze această zi ca Ziua Europei, un simbol al unității și colaborării europene. România a devenit membru UE în anul 2007, alături de Bulgaria.

Ziua Europei rămâne un moment de reflecție asupra progreselor realizate și un prilej de a evidenția valorile de pace, unitate și colaborare care stau la baza proiectului european.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories