Romanați Trail Run, eveniment caritabil din acest an. 160 de sportivi la startul competiţiei din Parcul “Constantin Poroineanu”

Romanați Trail Run, eveniment caritabil din acest an. 160 de sportivi la startul competiţiei din Parcul “Constantin Poroineanu”.

Iubitorii de sport și mișcare în aer liber din Caracal și împrejurimi sunt așteptați sâmbătă 11 mai a.c în Parcul ,,Constantin Poroineanu” din localitate, la linia de start a celei de a III-a ediții a competiției Romanați Trail Run.

Evenimentul anul acesta a ajuns la cea de-a III-a ediție şi a atras în edițiile anterioare sute de sportivi care s-au intrecut în semimaratonul de 23Km, Crosul de 11 km și 5 Km în organizări ireproșabile care au făcut din competiție una dintre cele mai serioase și respectabile întreceri sportive din țară.

Fundația Județeană pentru Tineret Olt, Clubul Rotary Caracal având ca partener Primăria Municipiului Caracal sunt și de această dată organizatorii celei mai mari întreceri sportive de amatori din județ, la care s-au inscris official să participe la start 160 de sportivi -SEMIMARATON 23 K / CROS 11 K / CROS 5 K .

Printre participanții la competiție alături de români s-au înscris să participe , portughezi, macedoneni, americani . Scopul caritabil al competiției, i-a determinat pe organizatori să perceapă o taxă de înscriere în valoare de 75 de lei/concurent, taxă care a trebuit să fie achiatată în termen de trei zile de la inscriere.

“Incepand cu anul acesta, competitia „Romanati Trail Run” va deveni un eveniment caritabil, in sensul in care cea mai mare parte a banilor stransi din contributia de participare, vor fi folositi pentru a sustine o cauza in care credem cu tarie si anume: crearea unor conditii propice pentru educatia si integrarea sociala a copiilor din municipiul Caracal”, anunță organizatorii

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *