Infrastructura rutieră, prioritate pentru Consiliul Judeţean Olt. 50 de milioane de euro pentru reabilitarea a două drumuri judeţene

Infrastructura rutieră, prioritate pentru Consiliul Judeţean Olt. 50 de milioane de euro pentru reabilitarea a două drumuri judeţene.

Este vorba de  DJ 679 și DJ 679 care vor fi reabilitate cu bani obținuți prin Programul Operaţional Regional.

Marius Oprescu, preşedinte Consiliului Judeţean Olt: “In perioada următoare vom semna ambele contracte”

Astăzi, a fost un pas premergător în direcţia semnării contractelor de finanţare pentru ambele drumuri judeţene pe care le avem depuse pe Programul Operaţional Regional.

Ambele drumuri înseamnă 50 de milioane de euro, pe care Consiliul Judeţean Olt urmează să-i atragă în perioada următoare prin Programul Operaţional Regional, exerciţiul proaspăt deschis.

Infrastructura rutieră înseamnă foarte mulţi bani, iar dacă nu identificăm măsuri pe fonduri europene sau Guvernul României nu deschide programe precum „Anghel Saligny” practic nu putem decât să o reparăm, investiţii majore nu se pot face din bugetul propriu al Consiliului Judeţean, pentru că înseamnă foarte mulţi bani pe care nu îi avem.

Tocmai de aceea, de fiecare dată când identificăm o măsură de infrastructură încercăm să o accesăm. Iată că suntem pe ultima sută de metri, chiar în perioada următoare vom semna ambele contracte, așa cum am spus, valoarea fondurilor atrase, pentru că o parte este şi cofinanţare pe care o va asigura Consiliul Judeţean Olt, înseamnă 50 de milioane de euro”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *