Sedinţă extraordinară la Caracal. Care a fost proiectul de hotărâre discutat în plenul Consiliului Local?

Sedinţă extraordinară la Caracal. Care a fost proiectul de hotărâre discutat în plenul Consiliului Local?

Ieri, în sala de sedinţe a Consiliului Local, a avut loc o şedinţa extraordinară convocată de Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre şi anume cel referitor la modificarea prevederolor art. 1 din H.C.L. nr. 101/31.05.2023 referitor la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii “Restaurarea, consolidarea si dotarea Liceului Ionita Asan”

“Mai concret şi îmi pare rău că ne-am adunat în această şedinţă, ca să fim mai concreţi şi să vorbim pe şleau, aici este vorba de 0,25 de lei, adică între indicatorii pe care noi i-am aprobat şi DALI a fost o diferenţă de 0,25 de lei.

Cei de la minister înainte de a se semna contractul, pe care probabil săptămâna viitoare o să îl semnăm, au sesizat treaba asta că nu se face rotunjirea.

Noi nu am mai trecut această sumă din vina noastră. In rest indicatorii sunt aceeiaşi. Valoarea totală a obiectivului, inclusiv TVA este de 99 194 086,25 lei” a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

SURSA: VIDEO JURNAL CARACALEAN

De menţionat este faptul că la sfârşitul fiecărei luni ale anului este programată sedinţa ordinară din cadrul Consiliului Local unde sunt dezbătute şi aprobate proiecte de interes public de către consilierii locali. 

La sfârşitul lunii februarie în sala de şedinţe a Consiliului Local Caracal, a avut loc şedinţa ordinară.  Pe ordinea de zi s-au aflat zece proiecte de hotărâri care au fost dezbătute şi aprobate de către consilierii locali.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *