Echipa de Rugbytag a Liceului Tehnologic “Constantin Filipescu”, locul 1 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar-etapa judeţeană

Echipa de Rugbytag a Liceului Tehnologic “Constantin Filipescu”, locul 1 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar – etapa judeţeană.

Elevii antrenaţi de prof. Eugen Grigore au obţinut acest rezultat după ce au trecut de:  Şcoala de la Rotunda cu scorul de 7-5 şi de Liceul Teoretic “Ioniţă Asan” cu scorul de 8 -4, astfel că, etapa pe zonă este foarte aproape.

Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute de profesorul Eugen Grigore pe pagina personală de facebook:

“Felicitări echipei de Rugbytag gimnaziu a Liceul Tehnologic “Constantin Filipescu”  Caracal,locul1 la Olimpiada Națională a Sportului Scolar- etapa județeană.

Rezultate: Liceul T.C.Filipescu-Scoala Rotunda 7-5, Liceul T.C.Filipescu-Liceul T.I
Asan 8-4. Mult succes la etapa pe zona!” se arată în comunicat.

De asemenea liceul a fost angrenat şi în alte proiecte precum Ziua Internațională a Cititului  unde cei mici au avut prilejul  să citească o carte pentru a-şi dezvolta  vocabularul.
Acest lucru i-a făcut să treacă mai uşor peste greutăţile vieţii. Cartea este un mod de comunicare şi reprezintă o ordonare a cuvintelor la formele lor cele mai expresive. Ajută copii să se exprime mult mai uşor, mult mai frumos, mai corect.
Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI) este o zi în care se sărbătorește oportunitatea de a citi cu voce tare împreună. Astfel, copiii și adulții sunt încurajați să ia o carte, să găsească audiență și să citească cu voce tare. Evenimentul este celebrat în peste 170 de țări.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *