Echipa de Rugbytag a Liceului Tehnologic “Constantin Filipescu”, locul 1 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar-etapa judeţeană

Echipa de Rugbytag a Liceului Tehnologic “Constantin Filipescu”, locul 1 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar – etapa judeţeană.

Elevii antrenaţi de prof. Eugen Grigore au obţinut acest rezultat după ce au trecut de:  Şcoala de la Rotunda cu scorul de 7-5 şi de Liceul Teoretic “Ioniţă Asan” cu scorul de 8 -4, astfel că, etapa pe zonă este foarte aproape.

Anunţul a fost postat în urmă cu câteva minute de profesorul Eugen Grigore pe pagina personală de facebook:

“Felicitări echipei de Rugbytag gimnaziu a Liceul Tehnologic “Constantin Filipescu”  Caracal,locul1 la Olimpiada Națională a Sportului Scolar- etapa județeană.

Rezultate: Liceul T.C.Filipescu-Scoala Rotunda 7-5, Liceul T.C.Filipescu-Liceul T.I
Asan 8-4. Mult succes la etapa pe zona!” se arată în comunicat.

De asemenea liceul a fost angrenat şi în alte proiecte precum Ziua Internațională a Cititului  unde cei mici au avut prilejul  să citească o carte pentru a-şi dezvolta  vocabularul.
Acest lucru i-a făcut să treacă mai uşor peste greutăţile vieţii. Cartea este un mod de comunicare şi reprezintă o ordonare a cuvintelor la formele lor cele mai expresive. Ajută copii să se exprime mult mai uşor, mult mai frumos, mai corect.
Ziua Internațională a Cititului Împreună (ZICI) este o zi în care se sărbătorește oportunitatea de a citi cu voce tare împreună. Astfel, copiii și adulții sunt încurajați să ia o carte, să găsească audiență și să citească cu voce tare. Evenimentul este celebrat în peste 170 de țări.

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours