Emil Moţ: “Vor avea loc lucrări de frezare şi asfaltare în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Cuza-Vodă – Banului – Poenii”

Emil Moţ: “Vor avea loc lucrări de frezare şi asfaltare în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Cuza-Vodă – Banului – Poenii”
Primarul Slatinei a anunţat cu câteva minute în urmă, pe pagina personală de facebook, că în zilele următoare vor avea loc lucrări de frezare şi asfaltare în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor: Cuza-Vodă – Banului – Poenii, iar circulaţia va fi închisă pe următoarele segmente:
Strada Cuza-Vodă, de la intersecția cu strada Văilor până la sensul giratoriu; Strada Banului, de la intersecția cu strada Mânăstirii până la sensul giratoriu  Strada Poenii, de la intersecția cu strada Milcovului până la sensul giratoriu.
Tot primarul face apel pentru a se alege rute alternative de către şoferi şi a se circula prudent respectând semnalizarea rutieră temporară.
“Dragi slătineni,
În zilele de 14 și 15 martie, între orele 8:30 și 17:00, vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Cuza-Vodă – Banului – Poenii.
Circulația rutieră va fi închisă pe următoarele segmente:
– Strada Cuza-Vodă, de la intersecția cu strada Văilor până la sensul giratoriu;
– Strada Banului, de la intersecția cu strada Mânăstirii până la sensul giratoriu;
– Strada Poenii, de la intersecția cu strada Milcovului până la sensul giratoriu.
Excepție vor face riveranii cărora li se va permite accesul în aceste zone. Vă rugăm să alegeți rute alternative și să circulați cu prudență, respectând semnalizarea rutieră temporară instituită!” se arată în comunicat

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours