Marius Oprescu şi Emil Moţ, alături de femeile social-democrate cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

Marius Oprescu şi Emil Moţ, alături de femeile social-democrate cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Preşedintele PSD Olt şi primarul Slatinei au petrecut seara în compania doamnelor și domnișoarelor din organizația PSD Slatina.

Alături de factorii decizionali de la judeţ la eveniment au participat şi parlamentari, cu toții dedicați pentru proiectele de dezvoltare și modernizare ale Slatinei și ale județului Olt.

Siminica Mirea, senator PSD Olt: “Am sărbătorit puterea și determinarea femeilor în comunitatea noastră”

“Am petrecut seara în compania doamnelor și domnișoarelor din organizația PSD Slatina, moment frumos organizat de colega mea, Mari Matei.

A fost o atmosferă plină de sensibilitate și feminitate, cu muzică frumoasă, prietenie și zâmbete sincere, în care am sărbătorit puterea și determinarea femeilor în comunitatea noastră.

Alături de noi, pentru a ne oferi flori , gânduri bune și mulțumiri au fost și președintele Organizației PSD Olt, Marius Oprescu, al PSD Slatina, Emil Moț, dar și colegii mei parlamentari, cu toții dedicați pentru proiectele de dezvoltare și modernizare ale Slatinei și ale județului Olt.

A fost un eveniment minunat, plin de amintiri frumoase, de care ne-am bucurat și împreună cu președinta OFSD Olt, Corina Sulger, mereu aproape de inițiativele îndrăznețe ale colegelor noastre.

La mulți ani, dragi colege! Să vă bucurați de fiecare zi și să vă împliniți toate visurile!” se arată în comunicatul postat pe pagina de facebook a Siminicăi Mirea, senator PSD Olt în Senatul României

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *