Marius Oprescu: “Degringolada în rândul liberalilor, de la Olt, este de când vechea conducere a fost îndepărtată”

Marius Oprescu: “Degringolada în rândul liberalilor, de la Olt, este de când vechea conducere a fost îndepărtată”

Liberalii veniţi recent în rândul social-democraţilor de la Olt nu s-au mai regăsit în PNL, astfel încât, degringolada în rândul opoziţiei este cuvântul de ordine încă de pe vremea când Liviu Voiculescu a fost mazilit de “brătaful” Gigel Sorinel Ştirbu.

Marius Oprescu, preşedintele  social-democraţilor de la Olt a declarat că primarii care au devenit recent social-democraţi nu s-au mai regăsit în PNL Olt, filială intrată în degringoladă după schimbarea conducerii.

Acesta a declarat, pentru Euronews România, că uşile organizaţiei pe care o conduce rămân deschise pentru toată lumea.

„Nu s-au regăsit la PNL Olt. Așa cum știți, organizația PNL Olt a intrat într-o degringoladă odată cu schimbarea vechii conduceri. Este vorba despre patru primari care și-au exprimat intenția de a veni alături de noi, alături de Partidul Social Democrat. Și bineînțeles, așa cum am spus-o de fiecare dată, ușile organizației noastre sunt deschise pentru toată lumea”, a declarat Oprescu.

El a ţinut să mai precizeze că, în ceea ce priveşte alinaţa cu PNL, în teritoriu lucrurile stau cu totul altfel decât la centru.

„Nu pot să zic că le-a convenit exact atunci când… dar să știți că în teritoriu lucrurile stau altfel decât la centru și așa au stat tot timpul”, a încheiat Marius Oprescu.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *