“Femeia, eterna enigmă”, spectacol la Teatrul Naţional

“Femeia, eterna enigmă”, spectacol la Teatrul Naţional.
Joi, 7 martie,  începând cu ora 16.30, la Teatrul Național Caracal, va avea loc un spectacol special intitulat ”Femeia, eterna enigmă”. Evenimentul este un omagiu adus femeilor din viața noastră.
Organizatorii, sunt: Primăria Municipiului Caracal și Centrul Cultural Municipal ”Radu Șerban”. Din rândul partenerilor fac parte: Ana Maria Market, Florăria Green Garden, Cofetăria Boema, Monica Grosu. 
Aceştia au pregătit multe surprize doamnelor și domnișoarelor: muzică ușoară și populară, expoziție de arte plastice, prezentare de modă, expoziție florală și tombolă.
Biletele pentru tombolă pot fi achiziționate de la agenția Teatrului în seara spectacolului. Suma obținută va fi donată pentru a ajuta semeni de-ai noștri aflați în dificultate.
Pentru cei care ne vor călca pragul, intrarea este liberă, participarea la tombolă fiind opțională!
Şi anul trecut, ca şi anul acesta, evenimentul va fi pe gustul publicului caracalean care au fost martorii unui spectacol excepţional: cântece și voie bună, prezentare de modă, atelier de creație vestimentară Daniela Enuș, expoziții de arte plastice, de produse cosmetice și de flori, toate la dispoziția iubitorilor de frumos care simt să cinstească femeia mamă, soție, fiică, iubită, prietenă sau colegă.

Spectacolul este organizat În cea mai frumoasă şi specială  zi din an pentru EA, pentru cea care preţ de o zi timpul se opreşte în loc la fiecare început de primăvară, cea care ne oferă dragoste şi ne  înseninează  zilele.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *