Lucian Muşat, antrenorul de baschet de care Caracalul are nevoie. CS Dream Team Basketball, prezenţi la turneul de la Runcu

Lucian Muşat, antrenorul de baschet de care Caracalul are nevoie. CS Dream Team Basketball, prezenţi la turneul de la Runcu. 

Generaţii întregi de copii au trecut prin mâna sa învâţându-i tainele acestui sport. Practicarea unui sport şi mai ales de echipă formează caractere puternice şi oameni sănătoşi.

La Runcu, judeţul Gorj, începând cu luna martie se va desfăşura turneul de baschet 3×3, Oltenii şi Baschetul, turneu ce se adresează copiilor din clasele V-XII.

Micuţii care au reprezentat municipiul Caracal sunt:  Adelin Ionescu , Luca Chelan , Lilian Briceag și Alessio Capitanu. Ei fac parte din echipa CS Dream Team Bascketball, echipă antrenată de prof. de sport caracalean,  Lucian Muşat.

“Începem luna Mărţişor cu participarea la 3×3 Runcu , 𝗢𝗹𝘁𝗲𝗻𝗶𝗶 ș𝗶 𝗯𝗮𝘀𝗰𝗵𝗲𝘁𝘂𝗹 
Adelin Ionescu , Luca Chelan , Lilian Briceag și Alessio Capitanu ne-au reprezentat cu multă pasiune , dăruire , ambiție si spirit de echipă ! Îi felicităm pe băieți pentru munca depusă , rezultatele bune și baschetul de calitate oferit în acest weekend . 


Mulțumim domnului prof.\ant. Mușat Lucian pentru susținere și sprijinul oferit” , se arată în comunicatul de pe pagina de facebook a clubului de baschet caracalean.

“Te aşteptăm la primul eveniment de baschet 3×3 pe regiunea Oltenia, turneu organizat în parteneriat cu Primăria Runcu, Gorj, pentru copiii din clasele V-XII. Formează-ţi propria echipă sau alătură-te prietenilor tăi, pentru a-ţi demonstra abilităţile sportive pe terenul de baschet “ au informat organizatorii.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *