Asociaţia “Fiţi Buni”, condusă de preotul Ion Iagăru, donează televizoare către toate secţiile Spitalului Municipal Caracal

Asociaţia “Fiţi Buni”, condusă de preotul Ion Iagăru, donează televizoare către toate secţiile Spitalului Municipal Caracal.

Duhovnicul Bisericii „Sfinţii fără de Arginţi Cosma şi Damian“ din curtea Spitalului Municipal Caracal, părintele Ion Iagăru, a anunțat achiziția a încă 22 de televizoare pentru secțiile instituţiei spitaliceşti.

Televizoarele au fost cumpărate în urma campaniei ”Mărțișorul Speranței”.

Până în momentul de faţă cinci  secții ale Spitalului Municipal Caracal beneficiază de televizoare în urma campaniei.

(Pediatria, Oncologia, ORL-ul, Penumologie şi Recuperare). De menţionat este faptul că în aceste secţii, fiecare salon a fost dotat cu câte un televizor.

In următoarele zile, încă zece secţii  din cadrul Spitalului Municipal Caracal vor fi dotate cu televizoare  (Medicală, Cardiologie, Obstretică-Ginecologie, Ortopedie, Chirurgie, Urologie, Neurologie, Dermatologie, Infecţioase). 

Acestea îi vor bucura pe bolnavii, copiii sau adulții, aflați în spital, singuri, speriați de boală, dar mai ales triști.” a transmis preotul Iagăru.

Oltenii și nu numai care doresc să i se alăture părintelui din Caracal în campaniile umanitare o pot face cu ajutorul donațiilor în conturile Asociației FIȚI BUNI:

Banca Transilvania: cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601
Banca Transilvania: cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601
Banca Transilvania: cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601

Asociaţia “Fiţi Buni” nu este la prima acţiune de acest gen.  Ori de câte ori are ocazia redă o speranţă oamenilor nevoiaşi sau vine în ajutorul lor cu lucruri concrete.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *