Ion Doldurea, candidatul PSD, pentru un nou mandat la Primăria Caracal

Ion Doldurea, candidatul PSD, pentru un nou mandat la Primăria Caracal. Contracte semnate până în momentul de faţă, 107 milioane de euro, lucrări realizate pe bani europeni sau naţionali.

Potrivit site-ului gazetanouă anunţul a fost făcut chiar de preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu:

„Ca să lămurim orice discuţie: domnul Doldurea este candidatul nostru la Caracal. A făcut lucruri bune în acest prim mandat şi este apreciat de oamenii din localitate”.

Motivele pentru care Ion Doldurea doreşte un nou mandat în fruntea Primăriei Caracal sunt implemenatrea mai multor proiecte cu finanţare europeană ale Primăriei Caracal, în valoare de peste 100 milioane de euro, care vor începe anul acesta şi urmează să fie depuse alte proiecte în valoare totală de 70 de milioane de euro.

170 de milioane de euro este miza pentru un Caracal european

De asemeanea Ion Doldurea, primarul Caracalului, a mai afirmat pentru Agerpress faptul că din primăvara acestui an se vor începe lucrările şi se vor depune proiecte pentru ADR Oltenia în valoare de 70 de milioane de euro.

 „Dacă acum un an de zile, doi ani, spuneam ‘e ultimul meu şi singurul mandat de primar’, acum vă spun cu certitudine că voi candida.

Nu mi-a fost uşor să iau decizia, nici când am candidat prima dată şi nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal în momentul acesta, sunt 107 milioane euro lucrări pe bani europeni sau naţionali, sunt contractele semnate şi multe dintre ele sunt deja licitate şi vor începe chiar acum.

La 1 martie, aprilie, vom începe lucrările şi vom propune proiecte pentru ADR Oltenia de cel puţin 70 milioane euro. Adică dacă ne iese asta, vă daţi seama că vom putea spune că ne-am făcut datoria faţă de cetăţeni şi programul pe care-l aveţi acolo (programul electoral din 2020 n.r.) şi pe care l-am scris împreună cu echipa în 2020 îl urmărim cu foarte mare atenţie, sunt foarte multe lucruri care au fost cu mult, cu mult depăşite, deci candidez”.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *