Scoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Caracal, şcoală asociată UNESCO. Grupul select din care face parte

Scoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Caracal, şcoală asociată UNESCO. Grupul select din care face parte.
Munca asiduă din ultima vreme a  cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Caracal a fost în sfârşit răsplătită.
Activităţiile din ultimii ani au contribuit la o recunoaştere din partea Comisiei Naţionale a României pentru Unesco, astfel încât instituţia de învăţământ din Caracal a fost desemnată Şcoală asociată UNESCO.
Anunţul a fost postat pe pagina de socializare a Şcolii Gimnaziale în urmă cu câteva minute.

Marian Dumitru: “Suntem mândri și onorați de prestigiul pe care îl conferă includerea școlii noastre în acest grup select”

“Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Caracal a fost desemnată „Școală asociată UNESCO” (ASPnet), ca urmare a evaluării realizate de către Comisia Națională a României pentru UNESCO.
FOTO: Scoala Gimnaziala “Nicolae Titulescu”

Suntem mândri și onorați de prestigiul pe care îl conferă includerea școlii noastre în acest grup select. Aceasta este o dovadă a recunoașterii calității activităților desfășurate de cadrele didactice și elevii Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” , a declarat Marian Dumitru, directorul Şcolii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Caracal.
De asemenea Marian Dumitru, directorul şcolii, a declarat pentru andinews: 
“Vă anunțăm cu mândrie și onoare că Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” a câștigat selecția unităților de învățământ pentru a deveni membră a rețelei internaționale a UNESCO. Numite în limbajul comun „școli UNESCO”, acestea au beneficii reputaționale și de prioritate în cazul unor finanțări specifice. Acest fapt reprezintă încă o recunoaștere a meritelor școlii noastre, a asigurării unei educații de calitate pentru elevii săi”, a conchis acesta.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *