March 5, 2024

Festivalul de Muzică Ușoară “Radu Șerban” a ajuns la cea de-a XXII-a ediție

Festivalul de Muzică Ușoară “Radu Șerban” a ajuns la cea de-a XXII-a ediție
Timp de două zile, 6-7 octombrie, municipiul Caracal devine centrul atenției prin organizarea celei de-a XXII-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară “Radu Șerban”, eveniment organizat de Primăria Caracal, alături de Consiliul Local și Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban”.
Invitați speciali la această ediție sunt Luminița Anghel și Mihai Trăistariu. Cei doi vor susține recitaluri în cele două zile pe scena Teatrului Național din Caracal.
De asemenea la eveniment va participa și publicistul Șerban Cionoff, un caracalean desăvârșit.  Acesta va vorbi publicului spectator in memoriam Radu Șerban.
Comunicatul a fost pus în urmă cu câteva minute pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural “Radu Șerban”.
“Pe 6 și 7 octombrie 2023 ne bucurăm de muzică de calitate la cea de-a XXII – a ediție a festivalului de muzică ușoară Radu Șerban, organizată de Primaria Caracal, alături de Consiliul Local și Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban” Caracal.
Timp de două zile, în incinta Teatrului Național vom ține pumnii participanților care s-au înscris în concurs și ne vom lăsa provocați de invitații speciali din fiecare seară. La această ediție ne bucurăm de prezența Luminiței Anghel și a lui Mihai Trăistariu.
De asemenea, pe 7 octombrie, la ora 11.00, în foaierul Teatrului, publicistul Șerban Cionoff ne va vorbi, in memoriam, despre Radu Șerban.
Biletele se pot achizitiona de la Agenția Teatrului Național Caracal.
Program: Ora: Marți- Vineri: 10:00-12:00, 16:30-18:30, Sâmbăta: 10:00-14:00″ – se arată în comunicat.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Bază sportivă și bazin de înot în Târgul de săptămână la Caracal. 9 milioane de euro, valoarea fondurilor europene
Next post Secția ATI a Spitalului Municipal Caracal, secție etalon în ceea ce privește dotarea materială și personalul medical

You cannot copy content of this page