,

Bază sportivă și bazin de înot în Târgul de săptămână la Caracal. 9 milioane de euro, valoarea fondurilor europene

Bază sportivă și bazin de înot în Târgul de săptămână la Caracal. 9 milioane de euro, valoarea fondurilor europene

Bază sportivă și bazin de înot în Târgul de Săptămâna la Caracal. 9 milioane de euro, valoarea fondurilor europene.

 

9 milioane de euro este valoarea fondurilor europene accesate de Primăria Caracal pentru transformarea urbană a zonei unde se află Târgul săptămânal.

 

Aici se vor realiza o bază sportivă în valoarea de 2,5 milioane de euro și un bazin de înot, respectiv 6,5 milioane de euro. Cele două proiecte au primit finanțare de la Compania Națională de Investiții, licitațiile pentru construcția acestora au fost desfășurate și câștigate, contractele fiind deja semnate.

 

Ordinul de începere a lucrărilor va fi demarat în primăvara următoare. Pentru ca lucrurile să fie bine stabilite şi ordonate, C:N.I. a solicitat Consiliului Local Caracal să-şi asume şi să asigure mentenanţa pentru bazinul de înot .

 

Într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Local, desfăşurată săptămâna trecută, consilierii locali au aprobat proiectul pentru asigurarea mentenanţei la bazinul de înot.

 

”În momentul de faţă există un câştigător, contractul este semnat, dar noi trebuie să ne asumăm mentenanţa, costuri care nu sunt chiar mici pentru un bazin de înot.
Cele două obiective se vor construii, licitaţiile sunt făcute, avem constructorul şi probabil în primăvară vor începe lucrările şi la baza sportivă şi la bazinul de înot”, a declarat Ion Doldurea primarul municipiului Caracal

Despre mine

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories