,

Administrația Doldurea: 100 milioane de euro în 3 ani de mandat, valoarea proiectelor europene

Administrația Doldurea: 100 milioane de euro în 3 ani de mandat, valoarea proiectelor europene
Administrația Doldurea: 100 milioane de euro în 3 ani de manadat, valoarea proiectelor europene.
Municipiul Caracal se află într-o continuă transformare, administrația locală având în implementare sau depuse pentru accesarea fondurilor numeroase proiecte care să schimbe fața urbei cât și condițiile de trai ale locuitorilor.
Peste 100 de MILIOANE DE EURO este valoarea proiectelor pe care administraţia municipiului Caracal le implementează prin proiecte cu fonduri europene sau linii de finanțare guvernamentală, în trei ani de mandat.
Nu mai puțin de 42.809.152 EURO sunt în proiecte care se află deja în derulare. Vorbim de fonduri pentru modernizarea şi dezvoltarea comunității noastre, pe care administrația i-a atras prin depunerea de proiecte.
Toate aceste fonduri europene sunt pentru: crearea de blocuri de locuințe, creșterea eficienței energetice a locuințelor rezidențiale, reabilitarea și creșterea eficienței energetice a 3 unități școlare și a unei creșe, investiții în modernizarea mobilierului și dotarea unităților de învățământ, reabilitarea iluminatului public, modernizarea și extinderea infrastructurii stradală, construirea unei creșe moderne pentru 80 de locuri, construcția de blocuri de locuințe sociale, crearea de insule ecologice, crearea unei baze sportive, înființarea unui cămin de zi pt vârstnici, reabilitarea casei memoriale Iancu Jianu, modernizarea infrastructurii stradale.
Pentru reabilitarea și modernizarea a 10 km de străzi, administrația municipiului Caracal a alocat fonduri din bugetul local.

Despre mine

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories