,

O nouă campanie de dezinsecție în Caracal! Parcul și spațiile verzi, ținta împotriva insectelor

O nouă campanie de dezinsecție în Caracal! Parcul și spațiile verzi, ținta împotriva insectelor

O nouă campanie de dezinsecție în municipiul Caracal. Parcul și spațiile verzi, ținta împotriva insectelor

Incepând de astăzi 13 iulie  și până pe data de 17 iulie se va desfășura la nivelul municipiului Caracal o nouă dezinsecție împotriva insectelor. Se va intra cu dezinsecția în parcuri și în zonele verzi.

Insecticidul concentrat care va fi folosit se numește AQUA K-OTHRINE EW 20. Substanța activă:Deltametrum în concentrație de 20g/L. Metoda de aplicare va fi pulverizare de înaltă presiune cu ceață rece.  Referitor la dezinsecția cu ceața caldă se va folosi BIOAMPLAT.

Iată anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Caracal: 

“13-17 iulie a.c., revenim cu o nouă campanie de dezinsecție împotriva insectelor!

Intrăm cu dezinsecția în parcuri și în zonele cu spații verzi.

AQUA K-OTHRINE EW 20 este insecticidul concentrat ce va fi folosit pentru activitățile de dezinsecție împotriva insectelor zburătoare și târâtoare.

Substanța activă: Deltametrun în concentrație de 20g/L. Metoda de aplicare: Pulverizare de înaltă presiune cu ceață rece.

Pentru dezinsecția cu ceață caldă se va folosi substanța BIOAMPLAT” – se arată în comunicat.

Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor si acarienilor care vehiculeaza si transmit boli infecto-contagioase si parazitare la om si animale.
In procesul de desinsectie se utilizeaza produse biocide sub diverse forme. Biocidele sunt substante active care au rolul de a distruge organismele daunatoare prin mijloace chimice si biologice.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories