,

Incendiu puternic la o hală de dezmembrări auto din Caracal

Incendiu puternic la o hală de dezmembrări auto din Caracal

Incendiu puternic  la o hală din municipiul Caracal. Locația incendiului se află la ieșirea din Caracal spre Slatina.

Potrivit celor de la ISU Olt  incendiul se manifestă  cu flacără și degajări mari de fum.

“La locul incidentului au venit progresiv cinci autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru intervențe la înălțime și un echipaj Chimic Biologic Radiologic și Nuclear cu nu mai puțin de 30 de pompieri.

In sprijin se deplasează și două cisterne de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Caracal”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Victima incendiului din hala de dezmembrări auto va fi transferată la Spitalul Județean Slatina pentru îngrijiri de specialitate

Un bărbat în vârstă de 31 de ani  a suferit arsuri la membrele inferioare și superioare. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal de un echipaj medical de la fața locului.

“Avem o singură victimă cu arsuri gradul 2 pe ambele antebrațe si regiunea calcaneană stânga, dar stabil din punct de vedere al functiilor vitale.  Si un pompier care sosise să acorde ajutor la fața locului, a inhalat putin fum, este si el in CPU cu functii vitale stabile. Pacientul cu arsuri va fi transferat la Spitalul Județean Slatina pentru îngrijiri de specialitate(chirurgie plastică)” – ne-a declarat Dragoș Năstase – director medical al Spitalului Municipal Caracal.

 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories