Străzi propuse pentru modernizare pe lista Primăriei Caracal. Termen limită: 6 luni de la demararea lucrărilor

Alte trei străzi propuse pentru modernizare pe lista Primăriei Caracal. Termen limită: 6 luni de la demararea lucrărilor

Noi proiecte vor demara în următoarea perioadă în municipiul Caracal.

Consiliul Local Caracal a arobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru modernizarea mai multor străzi din oraș.

Noi fonduri vor fi alocate pentru modernizarea a trei străzi din municipiul Caracal

Este vorba de strada Maior Crantea  unde vor fi alocați 1.190.000 de lei, Ioan Vodă cel Cumplit – 1.122.000 de lei și de asemenea se vor investi 832.247 lei și pentru strada Lăcrămioarei.

Toate aceste lucrări au termen pentru a se realiza șase luni de la data începerii acestora.

“Până la sfârșitul anului 2023 să avem un număr de străzi  realizate:  Poenari,  Ioan Vodă cel Cumplit,  Răsurii, Haralamb Lecca, Maior Crantea, Lăcrămioarei,  Bogdan-Vodă, Popa-Șapcă, Progresului, Nicolae Ursu Horia, 13 Decembrie, Armoniei, Zorilor, Viilor și Torentului”, declara Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal în urmă cu ceva vreme.

Iată comunicatul postat acum câteva minute pe pagina oficială de facebook a Primăriei Caracal. 

“Consiliul Local al Municipiului Caracal a aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru modernizarea unor străzi din oraș.

Astfel, pentru modernizarea străzii  Maior Crantea vor fi alocați aproximativ 1.190.000 lei, iar pentru modernizarea străzii  Ioan Vodă cel Cumplit, aproximativ 1.122.000 lei.

832.247 lei vor fi investiţi pentru modernizarea străzii Lăcrămioarei, potrivit hotărârii Consiliului Local al Municipiului Caracal prin care s-a aprobat Documnentaţia de Avizare a Lucrărilor de Investiţii. Poiectele sunt prevăzute a se realiza în 6 luni de la data începerii lucrărilor”. 

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours