Dezinsecție în Caracal. Spațiile verzi și Parcul “Constantin Poroineanu”, vizate

Dezinsecție în Caracal. Spațiile verzi și Parcul “Constantin Poroineanu”, vizate.
Acțiuni de dezinsecție în municipiul Caracal.  Incepând de azi, pe parcursul a trei zile,  se vor realiza acțiuni de dezinsecție a spațiilor verzi și a Parcului Constantin Poroineanu.
Substanța care se va folosi se numește AQUA K-OTHRINE EW 20, un insecticid concentrat pentru activitățile de Dezinsectie împotriva insectelor zburătoare și târâtoare. Substanța activă: Deltametrun în concentrație de 20g/L .
Deltametrum , substanța activă va fi pulverizată la înaltă presiune cu ceață rece, precum și prin termonebulizatoare, ceață caldă.
Iată anunțul oficial de pe pagina de facebook a Primăriei Caracal. 
“Timp de 3 zile, începând de mâine, desfășurăm acțiuni de dezinsecție a spațiilor verzi din oraș și a parcului Constantin Poroineanu.
Vom folosi: AQUA K-OTHRINE EW 20, un insecticid concentrat pentru activitățile de Dezinsectie împotriva insectelor zburătoare și târâtoare.Substanța activă: Deltametrun în concentrație de 20g/L .
Substanța va fi pulverizată la înaltă presiune cu ceață rece, precum și prin termonebulizatoare, ceață caldă”. 
Dezinsectia reprezinta ansamblul mijloacelor si metodelor de combatere a insectelor si acarienilor care vehiculeaza si transmit boli infecto-contagioase si parazitare la om si animale.
In procesul de desinsectie se utilizeaza produse biocide sub diverse forme. Biocidele sunt substante active care au rolul de a distruge organismele daunatoare prin mijloace chimice si biologice.
Toate aceste produse utilizate in spatiile locuite de oameni fac parte din grupule de toxicitate III si IV. Daca prestatorul dar si beneficarul respecta toate indicatiile din fisa de securitate a produsului, nu exista nici un fel de risc de intoxicare accidentala.

Despre mine

Daca iti place citeste si:

More From Author

+ There are no comments

Add yours