Marinela Popescu și Daniela Ivan, două asistente medicale, au răspuns provocării de a planta câte un copac în curtea Primăriei Caracal

Marinela Popescu și Daniela Ivan, două asistente medicale, au răspuns provocării de a planta câte un copac în curtea Primăriei Caracal

Campania de plantare a unui copac în vederea protejării mediului înconjurător, dar și a unui stil de viață sănătos continuă la Caracal.

După ce Năstase Dragoș Ionuț, medicul din cadrul secției ATI, la Spitalul Municipal Caracal a plantat el însuși un copac în curtea Primăriei Caracal, iată că de această dată a venit rândul provocarilor dumnealui, două fete dragi domniei-sale: Marinela Popescu, asistent ATI, Spitalul Municipal Caracal și Daniela Ștefan Ivan, asistent medical Căminul Social din cadrul Spitalului Municipal Caracal.

Prima care s-a încumetat  a fost Marinela Popescu, asistent medical -secția ATI.  Aceasta a parcurs toate etapele în vederea plantării copacului în curtea Primăriei Caracal.  

Nici Daniela Ștefan Ivan, asistent medical la Căminul Social,  nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns provocării venite din partea dr. Năstase Ionuț Dragoș , medic ATI, în cadrul Spitalului Municipal Caracal.

Din fotografiile alăturate puteți vedea în amănunt ceea ce s-a întâmplat astăzi în curtea Primăriei Caracal.

AȘA DA – Iată ca și asistentele medicale pot realiza lucruri frumoase și utile comunității în care își desfășoară activitatea la fel cum o fac și în sălile de operații sau în secțiile unde sunt repartizate.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *