,

Doi caracaleni de nota 10 la Evaluarea Națională. “Nicolae Titulescu” și “Gheorghe Magheru”, școlile din fruntea listei în județul Olt

Doi caracaleni de nota 10 la Evaluarea Națională. “Nicolae Titulescu” și “Gheorghe Magheru”, școlile din fruntea listei în județul Olt

Doi caracaleni de zece la Evaluarea Națională. Școlile Gimnaziale “Nicolae Titulescu” și “Gheorghe Magheru”, în fruntea listei din județul OLT.

Cei doi elevi au reușit să treacă examenele din cadrul Evaluarii Naționale cu nota maximă zece.  Cei doi au fost elevi ai școlilor gimnaziale: “Nicolae Titulescu” și “Gheorghe Magheru” din municipalitate.

In cursul acestei dimineți, Ministerul Educației a dat publicității online, pe site-ul evaluare.edu.ro, rezultatele obținute de absolvenții de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională.

In cele 63  de centre din județul Olt, la prima vedere rezultatele sunt mai bune față de cele de anul trecut, asta în contextul că avem patru elevi cu media finală 10, în loc de una singură cât a fost în 2022. Doi dintre acești elevi sunt caracaleni și au fost elevi ai școlilor gimnaziale “Nicolae Titulescu” și “Gheorghe Magheru”, din localitate. Ceilalți doi sunt din Corabia, respectiv Drăghiceni.

368 de copii au absentat la probele din cadrul Evaluării Naționale

Au fost în total 2.698 de absolvenți de clasa a VIII-a din județul Olt care au susținut cele două probe scrise de la Evaluarea Națională, sesiunea din acest an, iar 374 au obținut medii peste 9.

Nu mai puțin de 368 de copii au absentat la probele din cadrul Evaluării Naționale.

“Contestaţiile elevilor nemulțumiți de notele obținute vor putea fi depuse miercuri, 28 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, dar şi în ziua următoare, 29 iunie, între orele 08:00 – 12:00. Afişarea rezultatelor finale, după soluţionarea contestaţiilor care se va desfășura pe parcursul a cinci zile, va avea loc în data de 4 iulie ” informează Ministerul Educației. 

Rezultatele obținute de elevii din Olt pot fi văzute AICI: 

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories