Ion Doldurea și Marina Samiee au sărbătorit parcursul foarte bun al handbalistelor de la CSS Caracal

Ion Doldurea și Marina Samiee au sărbătorit parcursul foarte bun al handbalistelor de la CSS Caracal.
Primarul și viceprimarul au fost alături de fetele de la CSS Caracal serbând la Casa Retro parcursul competițional foarte bun avut în perioada 2022-2023, în campionatul național, cât și parcursul avut  în cadrul Turneului Final de la Turda.
Evenimentul a fost postat pe pagina oficială de facebook a echipei de handbal CSS Caracal acolo unde atât handbalistele, cât și întreg staff-ul tehnic, mulțumesc autorităților locale pentru sprijinul acordat necondiționat.
“Junioarele 1, sărbătorite la Restaurant Casa Retro pentru parcusul foarte #bun avut anul competitional 2022-2023!
Antrenorii echipelor de Juniori 1 si 2 Feminin le-au făcut o #surpriză fetelor și au celebrat împreună parcursul avut in Campionatul National J1F,J2F si la Turneul Final de la Turda!
Le -au fost alaturi Primarul Municipiului Caracal d-nul Ion Doldurea precum si doamna Viceprimar Marina Samiee carora le #multumim pentru #implicarea și #susținerea neconditionata acordata.
Pe aceasta cale le uram baftă fetelor, care anul acesta sustin bacalaureatul.
Le felicităm pe toate și le dorim mult succes în tot ceea ce își vor propune pe viitor!” – se arată în comunicat.
Printre partenerii handbalistelor caracalence se află bineînțeles: Primăria Caracal și Consiliul Local Caracal, dar și Inspectoratul Școlar Județean Olt care fără ajutorul lor misiunea sportivelor, dar și al intregului staff ar fi cu mult mai grea.

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *