Ion Doldurea, alături de boxul caracalean. Mihaela Bădescu, noua campioană a României la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan

0 0
Ion Doldurea,  alături de boxul caracalean. Mihaela Bădescu, noua campioană a României la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan, premiată de edilul-șef al orașului.
Este știut faptul că primarul caracalean a fost, este și va rămâne un veșnic susținător al sportului de performanță. Municipiul Caracal a dat ani de-a rândul campioni din această ramură sportivă, dar și din alte domenii de activitate.
Ion Doldurea,  alături de boxul caracalean. Zilele trecute edilul-șef al urbei a avut bucuria și onoarea să o întâlnească pe Mihaela Bădescu, noua campioană a României la Campionatele Europene de Tineret de la Erevan.
Mihaela a devenit campioană continentală la box la categoria 48 de kilograme.

Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, a premiat-o pe Mihaela Bădescu, noua campioană a României la Campionatele Europene de Tineret de Box, de la Erevan.

“Ca întotdeauna, mă încarc pozitiv cu entuziasmul și energia celor care prin muncă, perseverență și sacrificiu reușesc să ajungă să ocupe poziția de lider.
M-am alăturat și eu celor care au ales să îi premieze Mihaelei performanța și sper ca aprecierea și sprijinul meu să o încurajeze să lupta pentru a se menține cât mai mult timp în topurile ierarhiei sportive” – a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal. 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top

You cannot copy content of this page