March 5, 2024

Peste 250 de concurenți la Romanați Trail Run, ediția a-II-a. Competiția a fost de un real succes

Peste 250 de concurenți la Romanați Trail Run, ediția a-II-a. Competiția a fost de un real succes.
Evenimentul  a reunit la linia de start pentru cele trei circuite competiţionale( semimaraton 21 Km Cros 11 Km şi Cros 5 Km) peste 250 de sportivi din ţară şi străinătate.
Țările participante în cadrul acestui eveniment sportiv au fost: Romania, Portugalia, Macedonia, Polonia și SUA. Concurenții au luat cu asalt Parcul “Constantin Poroineanu din Caracal locul de unde s-a dat startul.  Peste 250 de concurenți la Romanați Trail Run.
Printre aceștia s-a aflat şi Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, care a participat la crosul de 5km.
Finalul competiţiei a apartinut copiilor care au participat la crosul din interiorul parcului, cros desfăşurat pe grupe de varstă, după toate regulile competiţiei, la final câştigătorii fiind premiati cu diplome şi pungi cu dulciuri.
Organizatorii celei de-a doua ediții a Maratonului ,,Romanați Trail Run”, Clubul Rotary Caracal, Primaria Municipiului Caracal si Fundatia Judeteana pentru Tineret Olt au hotărât ca în acest an, competiţia să fie una caritabilă iar cea mai mare parte a banilor stransi din contributia de participare, şi a sponsorizărilor făcute cu generozitate de oamenii de afaceri caracaleni care s-au alăturat evenimentului , să fie donaţi pentru educatia si integrarea sociala a copiilor din mun Caracal, diagnosticati cu tulburare de spectru autist sau perturbarea activitatii atentiei (ADHD)
Organizarea ireproşabilă a unei asemenea competiţii de nivel internaţional , le revine soţilor Alexandra şi Doru Popa. Domnia-sa un apreciat medic ortoped în toată Oltenia  și câştigătoare a diferitelor competiţii sportive naţionale şi internaţionale, iar el director al Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Olt un împătimit al sportului şi al mişcării în aer liber
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Proiectul Connect România, la Caracal. 150 de antreprenori, la Teatrul Național
Next post Trei consilieri locali din Consiliul Local Caracal provocați de un jurnalist în a se face utili comunității în care își desfășoară activitatea

You cannot copy content of this page