,

Festivalul Internațional de Folclor “CĂLUȘUL ROMÂNESC”, ediția 52-a, va debuta mâine la Caracal

Festivalul Internațional de Folclor “CĂLUȘUL ROMÂNESC”, ediția 52-a, va debuta mâine la Caracal
Festivalul Internațional de Folclor “CĂLUȘUL ROMÂNESC”, ediția 52-a, va debuta mâine la Caracal.
Programul evenimentului va începe cu o paradă a portului popular pe traseul Lidl-Calea București-Piața agroalimentară și Platoul Administrativ.  De  asemenea la Teatrul de Vară va avea loc concursul călușăresc și spectacole folclorice.
Programul detaliat și banner-ul aferent acestui mega-eveniment folcloric de la Caracal au fost postate pe pagina oficială a Primăriei Caracal. 
“După Festivalul de Teatru, Caracalul devine din nou centru cultural regional, de data aceasta prin Festivalul Internațional de Folclor “CĂLUȘUL ROMÂNESC” ce va avea loc în perioada 9-11 iunie 2023.
Deja o tradiție, ajuns la cea de a 52-a ediție, evenimentul va debuta în după amiaza zilei de mâine cu o paradă a portului popular pe traseul Lidl-Calea București-Piața agroalimentară și Platoul Administrativ.
Totodată, Teatrul de Vară va deveni gazdă pentru un concurs călușăresc și spectacole folclorice.
Sâmbătă, începând cu ora 11.00 au loc în Parcul Constantin Poroineanu ateliere de dans cu ansamblurile invitate, iar ziua se încheie la Teatrul de Vară cu concurs călușăresc și spectacol folcloric.
Duminică, Festivalul se încheie cu demonstrații de dansuri populare și călușărești cu ansambluri din județul Olt. Gala laureaților va avea loc la Teatrul de Vară începând cu ora 19.00″, se arată în comunicat pe pagina de facebook Primăriei Caracal

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories