AȘA DA – Dana Cernat, o valoare incontestabilă a municipiului Caracal și un ambasador al Romanatiului!

AȘA DA – Dana Cernat, o valoare incontestabilă a municipiului Caracal.  Cum v-am obișnuit am trecut rand pe rand de la o profesie la alta! Și uite că urbea mea natală nu încetează să-și arate oamenii cu potențial și valoarea lor inestimabilă.

De aceasta data vom vorbi despre un cadru didactic care se confundă cu instituția de învățământ la care preda de atâția ani de zile și anume Colegiul National “Ioniță Asan”. Da, ați ghicit este vorba despre Dana Cernat , un cadru didactic de excepție.

Dana Cernat, organizatorul Festivalului Regional de Interpretare – Vocal Instrumentala “Vocea Romanatiului”

Un model care trebuie urmat nu numai pentru că de ani buni pregătește elevi în cadrul acestei instituții de învățământ pentru ai pregăti pentru drumul vieții, dar și pentru că, domnia-sa este un ambasador al Romanatiului, deoarece după cum știți foarte bine este organizatorul Festivalului Regional de Interpretare – Vocal Instrumentala “Vocea Romanatiului”.
Genurile muzicale prezentate în cadrul acestui festival sunt: muzica ușoară, populară și folk.
Anul acesta acest festival a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc pe data de 30 martie 2023, ora 10 la Teatrul Național din Caracal.
Cu siguranță va fi o ediție de succes, deoarece știu că odată ce pui suflet în ceea ce faci nu are cum sa nu îți iasă.
D-na prof. Dana Cernat nu numai că pune suflet în ceea ce face, dar este și atenta la detalii pentru că perfecțiunea este un alt atuu al domniei-sale in ceea ce privește organizarea unui astfel de eveniment.
Ce pot spune eu despre domnia-sa este prea puțin! Este un om special, un suflet minunat, un caracter extraordinar și o familistă convinsa!

Felicitări și mult succes in tot ceea ce vă propuneți să realizați.

Sunteți o valoare incontestabilă a municipiului Caracal și un ambasador al Romanatiului! ❤️❤️❤️

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *