AȘA DA -Smarandache Ștefănescu, unul dintre cei mai buni opozanți ai puterii în Consiliul Local Caracal

AȘA DA -Smarandache Ștefănescu, unul dintre cei mai buni opozanți ai puterii în Consiliul Local Caracal
AȘA DA -Smarandache Ștefănescu, unul dintre cei mai buni opozanți ai puterii în Consiliul Local. După cum se poate observa am trecut rand pe rand prin mai toate categoriile de profesii. Caracalenii au o mulțime de valori din diferite domenii.
A venit rândul unui OM, unui adevărat patriot, așa cum îi stă bine oricărui militar de carieră. Este vorba de Smarandache Niculae Stefanescu, ofițer militar în rezervă, fost consilier local. Smarandache Ștefănescu, unul dintre cei mai buni opozanți ai puterii în Consiliul Local.

Smarandache Ștefănescu, intervenții în litera și spiritul legii și de fiecare data victorios în Consiliul Local Caracal

Pot spune despre domnia-sa fara a greși faptul că a fost unul dintre cei mai buni opozanți ai puterii în Consiliul Local.
Pe bună dreptate, fiecare intervenție, interpelare a fost calculată în amănunt în litera și spiritul legii și de fiecare data a avut câștig de cauză.
Acest lucru îl spun pentru că am urmărit ani de-a rândul evoluția sa în cadrul Consiliului Local și credeti-ma pe cuvânt a avut adversari numai unul și unul.  AȘA DA -Smarandache Ștefănescu unul dintre cei mai buni consilieri locali ai opozitiei. 
Dar, cum niciodată nu e prea târziu, așa cum se spune în termeni sportivi, un transfer în tabăra puterii n-ar strica, ba din contra ar întări și mai bine echipa! Bineînțeles, dacă e lăsat!!! După cum se știe, astfel de oameni sunt greu de acceptat în funcții cheie, însă niciodată să nu spui niciodată! Valoarea nu i-o poate lua nimeni!
Felicitări, dle Smarandache Niculae Stefanescu, v-am apreciat, va apreciez și vă voi aprecia mereu! Un om jos pălăria! Mă înclin in fata dumneavoastră!☺️☺️☺️

Despre mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

About Author

Alex Lorel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua veniam.

Categories